Kaip informavo policija, pranešimas apie upėje dingusį vyrą buvo gautas rugpjūčio 2 dieną, apie 14.20 val.

Informuota, kad Akmenės rajone, Pagamės k., Ventos upėje iš baidarės iškrito ir vandenyje dingo 1994 metais gimęs vyras.

Į nelaimės vietą nedelsiant buvo išsiųsti policijos pareigūnai, medikai bei gelbėtojai, tačiau jis nebuvo surastas.

Kaip Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyrius sekmadienį „Delfi“ sakė, dingusysis vis dar nėra surastas.

Sekmadienį PAGD narai tęsia paiešką – nuo ryto, 9.30 val., tikrina Ventos upę ir tvenkinį, į kurį įteka upė.

Artimieji prašo pagalbos

Socialiniame tinkle „Facebook“ dingusiojo artimieji kreipėsi pagalbos.

Šeštadienį ir sekmadienį buvo pasidalinti prašymai prisijungti prie paieškos. Skelbiama, jog sekmadienį nuo ankstaus ryto savanoriai su baidarėmis ir valtimis leisis į paiešką Ventos upe. Kiti žmonės tikrins aplinką sausumoje.

Artimieji dalinosi informacija, kad reikia žmonių, kurie pažinotų apylinkes, orientuotųsi miške bei turėtų gerą koordinaciją aplinkoje.

Naujienų portalas tv3.lt pasidalino informacija, kad dingusio vyro gelbėjimosi liemenė buvo rasta už 1-2 kilometrų nuo įvykio vietos.

Artimieji tikisi, jog vyriškis gyvas išlipo iš upės ir yra pasiklydęs miške.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją