Alytaus apskrities policijos atstovė Kristina Janulevičienė informavo, kad garbaus amžiaus Lazdijų gyventojo pasigesta trečiadienį, apie 22 val.

Ketvirtadienį, po devintos ryto eidama pro neuždengtą nuotekų šulinį M. Gustaičio g., žmogų pastebėjo netoliese gyvenanti moteris. Ji iškvietė skubiosios pagalbos tarnybas.

Anot Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, ugniagesiai pranešimą iš vietos policijos budėtojo gavo 9 val. 25 min. Žmogaus kūnas buvo 2 metrų gylyje.

Gelbėtojai į šulinį nusileido kopėčiomis ir virvėmis iškėlė senolį. Deja, medikai konstatavo, kad vyras miręs.

Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.

Dar vieną į šulinį įkritusį vyrą ketvirtadienį ugniagesiai gelbėjo Kretingos rajone.

10 val. 52 min. gautas pranešimas, kad Darbėnų seniūnijos Grūšlaukės k. Malūno g. į šulinį su vandeniu įkrito žmogus.

Nuvykę nurodytu adresu, ugniagesiai nieko nerado. Susisiekę su pranešėja, gelbėtojai išsiaiškino, kad nelaimė įvyko prie gyvulių ūkio Peldžių g. Ten atvirame šulinyje, vandenyje, apie 1,5 m gylyje gelbėtojai rado stovintį vyrą. Jis negalėjo išlipti.

Ugniagesiai iškėlė vyrą ir perdavė medikams. Apžiūrėję laukus, ugniagesiai aptiko dar du atvirus šulinius ir aptvėrė juos STOP juostomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją