„Delfi“ primena, kad 16.15 val. buvo gautas pranešimas, jog Kaišiadorių r., kelio Vilnius-Kaunas-Klaipėda 70-ame km, remontuojamame kelio ruože, važiuojant Vilniaus link, ties Antakalniu susidūrė automobiliai „VW Tiguan“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.) ir automobilis „Volvo“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.). Šio eismo įvykio metu automobilis „Ford Transit“, vairuojamas vyro (gim. 1996 m.), siekdamas išvengti susidūrimo su avariją patyrusiai dviem automobiliais, kliudė atitvarus.

Kauno priešgaisrinė gelbėjimo valdyba teigė, jog ant kelio atitvarų buvo užšokęs „Volvo V50“ automobilis, o jame buvo prispaustas vairuotojas.

Anot Policijos departamento, automobilis „VW Tiguan“, vairuojamas vyro (gim. 1999 m.), išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais važiuojančiu automobiliu „Volvo V50“’.

Pareigūnas ligoninėje mirė

„Volvo V50“ automobilį vairavo ne tarnybos metu neuniformuotas Kauno apskr. VPK pareigūnas (gim. 1999 m.), jis buvo paguldytas į ligoninę.

Socialiniame tinkle „Facebook“ pareigūno kolegos ir artimieji dalinosi pagalbos šauksmu – buvo prašoma duoti kraujo, kadangi jo būklė buvo labai sunki.

Neabejingi žmonės atsiliepė į prašymą, tačiau medikams jauno vyro gyvybės išsaugoti nepavyko.

Kauno policija „Delfi“ patvirtino, jog pareigūnas ligoninėje mirė.

Dėl avarijos pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)