Mergina „Renault Megane" automobiliu, pažymėtu diplomatiniais numeriais ir klevo lapu, važiavo Ateities gatve nuo Baltupių pusės.

Sankryžoje sukdama į Didlaukio gatvę neįtilpo į posūkį, užlėkė ant šaligatvio, kliudė moterį, po to trenkėsi į šviesoforą ir jį nuvertė.

Į įvykio vietą atskubėjo net keli policijos pareigūnų ekipažai. Netrukus „Mitsubishi" visureigiu su diplomatiniais numeriais atvyko ir avarijos kaltininkės tėvas, Ukrainos karo atašė Dmytra Donskojus.

Per avariją automobilis stipriai apdaužytas, tačiau vairuotojai medikų pagalbos neprireikė. Pasak tėvo, dukra mokosi Mykolo Romerio universitete (jis yra šalia avarijos vietos, tikėtina, kad mergina važiavo į paskaitas).

Šaligatviu ėjusi O. K. (gimusi 1935 m.) išvežta į ligoninę.

Avarijos kaltininkės tėvas įvykio vietoje policininkų teiravosi, kokia močiutės būklė, bet pareigūnai dar neturėjo informacijos iš ligoninės.

Pasak liudininkų, ant šaligatvio buvo dar pora žmonių, kai įvyko avarija, tačiau jų automobilis nekliudė.

Karo atašė dukra diplomatinės akreditacijos neturi, tad jai už avariją teks atsakyti kaip eiliniam piliečiui.

Ketvirtadienį policija pranešė, kad 77 metų pėsčiajai ligoninėje nustatytas blauzdikaulio viršutinio galo lūžimas, ji paguldyta į Ortopedijos skyrių.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (81)