Kaip informavo policija, 19.48 val. buvo gautas pranešimas, jog Vilniuje, Varpų g., įvyko eismo nelaimė. Teigiama, jog užstrigus akceleratoriui motociklininkas nugriuvo ir susižalojo.

Pirminiais duomenimis, vairuotojui lūžo kojos.

Penktadienį paaiškėjo daugiau šios eismo nelaimės aplinkybių. Nuo motociklo nukrito 53-ejų vyras. Jis buvo nuvežtas į Respublikinę Vilniaus universitetinę ligoninę ir dėl patirtų kaulų lūžių paguldytas gydyti.

Šio įvykio liudytoja pareigūnams teigė per langą mačiusi, kaip motociklo priekinis ratas pakilo ir motociklas nuvažiavo tiesiai į tvorą. Motociklininkas perskriejo tvorą, o motociklas liko prie tvoros.

Tai nebuvo vienintelis motociklininkas, patekęs į ligoninę Vilniuje.

Penktadienį moteris Vilniaus policijai pranešė, kad išvakarėse, Fizikų g., testuodamas motociklą nukrito ir susižalojo 31-erių sūnus.

Apie 17 val. Vilniuje, Gabijos g., automobilis „Kia“, vairuojamas 1983 m. gimusio vyro, sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu tiesiai važiavusiu motociklu „Honda“. Motociklą vairavo 1988 m. gimęs vyras, neturintis teisės vairuoti šios kategorijos transporto priemones.

Po smūgio „Kia“ trenkėsi ir apgadino stovėjusį automobilį „Ford“. Per eismo įvykį nukentėjo motociklo vairuotojas, jis dėl sužalojimų paguldytas į ligoninę.

Apie 18 val. 40 min. Kauno r., Virbališkių k., mopedas „Suzuki“, vairuojamas vyro (gim. 2001 m.) susidūrė su automobiliu „Audi“, vairuojamu moters (gim. 2003 m.). Dėl patirtų sužalojimų mopedo vairuotojas pristatytas į gydymo įstaigą.

Šiąnakt į griovį nulėkė girtas motociklininkas. Policijos duomenimis, gegužės 17 d. Apie 0 val. 40 min. Vilkaviškio r. sav., Gudkaimio k., Pasienio g., motociklą „Suzuki“ vairavo ir nuo važiuojamosios kelio dalies nuvažiavo 1999 m. gimęs vyras.

Vairuotojui nustatytas vidutinis girtumo laipsnis – 1,98 prom. Motociklas išgabentas į saugojimo aikštelę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Motociklininko avarija Vilniuje

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją