Ši mergina lapkričio 4 d. Alytuje, Naujoje g., iš parduotuvės „Eurokos“ pasisavino 2 buteliukus vyriško tualetinio vandens "Hugo Boss". Parduotuvės viduje vaizdo kamerų nėra.

Mergina ir jos laukęs vaikinas užfiksuoti prekybos centro "Iki" vaizdo kameromis. Tiesa, atidžiai stebint šį vaizdo įrašą, galima pastebėti momentą, kaip „Eurokos“ parduotuvės darbuotoja pastebi, kad dingo prekės. Moteris bando pasivyti vagilę, tačiau ją stoja ginti laukęs vaikinas. Matosi, kaip mergina stengiasi išsprūsti, kai darbuotoja ją sučiumpa ir kaip jos bendras stumdo, kad tik abu galėtų pasprukti.

Atpažinusius ar turinčius informacijos apie šią porelę, Alytaus aps. VPK pareigūnai prašo juos informuoti telefonu (8 315) 55 600 arba paskambinti bendruoju pagalbos numeriu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)