„Šiandien vidury dienos buvo užpulta mūsų giminaitė, tad pradedame visus įmanomus teisminius bei kt. procesus. Gal kas nors iš buvusių prie Taikos pr. 31A „Šilo“, Kaune, šiandien (rugpjūčio 21d., trečiadienį, 12-13 val. (tiksliau 12.45-12.50 val.) tarpe matė/ užfiksavo automobilio kamera įvykį, kuomet dviejų merginų (apie 25+30+ m.) buvo užpulta ir sumušta mergina?

Veiksmas vidury dienos, einant pėsčiųjų taku nuo Taikos pr. „Šilo“ link Aklųjų. Gal atpažįstate užpuolikes? Viena užpuolikė stambi, aukšta, balta polo tipo palaidine, tamsių (su oranžiniu atspalviu) ilgų plaukų, blyškaus apvalaus balto veido su juodai dažytais antakiais. Užpuolikė turės subraižymų veido srityje, nes užpultoji gynėsi.

Jos „padėjėja“, kuri spardė užpultąją – liekna, šviesiai apsirengusi, sportinio stiliaus apranga, šortais ir maike, šviesiai rudais, surištais plaukais. Kol viską atkapstysime, labai įvertintume bet kokią informaciją, gal kažkas atpažįstate apie kokias personas eina kalba. Gal tai jūsų kaimynė, pažįstama, gal ji šiandien apsipirko pas jus ar prasilenkėte gatvėje? Balta polo palaidinė, tamsūs plaukai ir įbrėžimai ant veido turėtų matytis.

Užpuolikės greičiausiai bus vietinės Basanavičiaus al./ Taikos pr. „barakų“ gyventojos. Kas baisiausia, kad tokie dalykai vyksta dienos metu, vidurdienį, Kaune, pilnoj gatvėj automobilių ir žmonių ir, kad ne neblaivių vyrų panelei einant gatve reikia bijoti, o merginų. Būsime dėkingi už bet kokią pagalbą!“ – pagalbos prašymu naktį iš trečiadienio į ketvirtadienį dalijosi skaitytojas.

Už naudingą informaciją moters artimieji žadėjo ir vieno tūkstančio eurų premiją.

Vyras portalui „Kas vyksta Kaune“ taip pat pateikė medicinos dokumentų išrašų nuotraukas, kuriose matyti, kad sužalota mergina gydymo įstaigoje lankėsi vėlų trečiadienio vakarą.

Išraše teigiama, kad Kaune galimai užpultai merginai nustatytas petinio raktikaulio sąnario išnirimas, krūtinės ląstos kaulų lūžis ir kiti sužalojimai.

Užpuolikių ieškojo gretimose gatvėse

Kaip ketvirtadienį naujienų portalui „Kas vyksta Kaune“ komentavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) atstovė, vakar apie 12.50 val. Kauno pareigūnai sulaukė pranešimo, jog Kaune, Taikos pr., pranešėją užpuolė dvi moterys.

„Atvykus policijos pareigūnams, moteris (gim. 1991 m.) medikų pagalbos atsisakė, teigė, kad pareiškimą rašys per epoliciją. Policijos pareigūnai apvažiavo Taikos pr., gretimas gatves, pagal apibūdinimą galimai užpuolusios moterys nepastebėtos ir nerastos.

Tą pačią dieną apie 16.00 val. per epoliciją gautas pareiškimas dėl užpuolimo ir patirtos žalos. Kauno apskr. VPK Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariato pareigūnai tikslina įvykio aplinkybes“, – teigiama Kauno apskr. VPK.

Daugiau skaitykite čia.