Vilniaus rajone, netoli Nemenčinės, į avariją pateko du automobiliai. 32 metų vyrą medikai skubiai išvežė į ligoninę, kito automobilio vairuotoją medikai apžiūrėjo įvykio vietoje.

Bendruoju pagalbos telefonu apie 12.39 val. pranešta, kad Vilniaus rajone, Sužionių seniūnijoje į avariją pateko du automobiliai.

Policijos pareigūnų duomenimis, susidūrė „Volvo“ ir „Škoda“ automobiliai, po smūgio vienas jų apsivertė. Pirminiais duomenimis, „Volvo“ automobilio vairuotojas trenkėsi į stovėjusį automobilį „Škoda“. Pastarojo vairuotojas buvo iškart išvežtas į ligoninę.

Iškart po įvykio automobilio „Volvo“ vairuotojas nenorėjo vykti į ligoninę, tačiau praėjus kelioms valandoms po avarijos jis vėl kreipėsi į medikus.

Policijos pareigūnai aiškinasi avarijos aplinkybes.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.