Bendruoju pagalbos telefonu apie 10.40 val. pranešta, kad reikalinga policijos, medikų ir ugniagesių pagalba.

Avarijos liudininkai suabejojo, ar iš bent vieno automobilio vairuotojui pavyks pačiam išlipti - „Nissan" priekis pažiro į šipulius, o „Žiguliams" nuo smūgio visiškai sumaitotas galas ir sustumtas rėmas.

Ugniagesių pagalbos iš automobilių vaduojant žmones neprireikė. Jiems tik teko atjungti akumuliatorių, kad nekiltų gaisras.

Atskubėję medikai garbaus amžiaus „Žigulių" vairuotoją išvežė į ligoninę. „Nissan" vairuotojas, nors ir buvo kruvina nosimi ir patyręs sutrenkimus, liko avarijos vietoje.

Nuo patirto šoko dar neatsigavęs avarijos kaltininkas DELFI pasakojo, kad jis nė nesuprato kaip įvyko avarija. Vyras buvo blaivus.

„Važiavau nuo šviesoforo, buvau sustojęs, nes degė raudona. Man pajudėjus, priešais važiavo kitas, baltas, automobilis. Važiavau antra juosta ir pats nesupratau iš kur priešais atsirado "Žiguliai", - sakė „Nissan" vairuotojas. - Kaip ir nevažiavau greitai, bet smūgis buvo nemažas".

„Nissan" vairuotojui į pagalbą atskubėjo ir jo pakviestas žmogus, kuris dar riedantį automobilį nutempė nuo kelio.

„Žigulius" nuo kelio patraukti jau teko autovežiui.

Važiuojamoji dalis po avarijos liko nuklota stiklo šukių ir automobilių nuolaužų, tad sutvarkyti kelio atvyko "Grindos" tarnyba.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (234)