Gegužės 22 dieną, 0 val. 41 min. Bendrajame pagalbos centre skubiosios pagalbos tarnybų ryšio numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad Vilniaus m., Saulėtekio al. 25 dega patalpa.

Į įvykio vietą išsiųstos Vilniaus apskrities priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos – keturios automobilinės cisternos, automobilis su kopėčiomis ir štabo automobilis.

Paaiškėjo, kad septintame aukšte dega langas. Iš pastato evakuoti gyventojai, vėdinamos patalpos.

1 val. 15 min. pranešta, kad gaisras užgesintas. Pirminiais duomenimis, žmonės nenukentėjo. Gaisro priežastį aiškinasi ugniagesiai.

„Septinto aukšto kambaryje degė lova, palangė ir lango rėmas. Užgesinta gesintuvu ir parankinėmis priemonėmis, evakuota apie 200 žmonių iš bendrabučio“, – Eltai sakė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento Situacijų koordinavimo skyriaus atstovas Miroslavas Gerasimovičius.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.