Tik Tok paskyroje vaizdais pasidalijo „Delfi“ skaitytojas Andrej Piurko. Vyras užfiksavo, kaip vyko girto vairuotojo sulaikymo operacija.

Pareigūnų duomenimis, apie 7.20 val. pranešimą gavo ir policininkai, ir ugniagesiai. Pirmieji atskubėjo ugniagesiai. Jie priėjo prie automobilio, paaiškėjo, kad vairuotojas miegojo. Pažadintas vairuotojas bandė važiuoti, liudininkai ugniagesiams pradėjo šaukti, kad užblokuotų automobiliui kelią. Ugniagesiai tą ir padarė.

Jau buvo aišku, kad prie „Peugeot“ vairo sėdęs jaunas vyras buvo girtutėlis, jis nesiorientavo aplinkoje.

Netrukus pasirodė ir policijos pareigūnai, kurie patikrino vairuotojo būklę. 1991 metais gimusiam vairuotojui nustatytas 2,13 prom. girtumas.

Pilietiški žmonės džiaugėsi, kad prisišventęs vairuotojas buvo laiku sustabdytas ir nieko nesužalojo kelyje.

„Delfi“ dėkoja skaitytojui Andrej Piurko už vaizdo medžiagą !

Vairuotojui gresia rimti nemalonumai. Tas, kas vairavo motorinę transporto priemonę, traktorių ar savaeigę mašiną arba mokė praktinio vairavimo būdamas neblaivus, kai jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, arba vengė neblaivumo patikrinimo, kai jam buvo nustatyti neblaivumo požymiai, arba vartojo alkoholį po eismo įvykio iki jo aplinkybių nustatymo ir jam nustatytas 1,51 ir daugiau promilių neblaivumas, baudžiamas bauda arba areštu, arba laisvės atėmimu iki vienerių metų.