Ugniagesiai apie 10 val. 36 val. gavo pranešimą, kad netoli Oslo gatvės tilto į Nerį įvažiavo automobilis. Į įvykio vietą skubėjo visos tarnybos, deja, automobilio viduje rastas žmogus jau buvo be gyvybės ženklų.

Anot VPGT atstovės, įvykio vietoje dirba ir narai, ir policijos pareigūnai. Vos gavus pranešimą, į įvykio vietą nuskubėjo ir medikai. Deja, automobilyje matyto žmogaus iš mašinos gelbėtojai negalėjo iškelti.

Vilniuje į Nerį įvažiavo automobilis

Nuo smalsuolių akių kelią, kuriuo manoma, prie vandens buvo atvažiavęs automobilis, pareigūnai aptvėrė STOP juosta. Anot VPGT atstovės, privažiuoti prie vandens specialiai technikai, kuri galėtų ištraukti nuskendusį automobilį gana sudėtinga.

Automobilis buvo visiškai paniręs po vandeniu. Buvo matyti tik nedidelė dalis. Narai išžvalgė vietą, tikrino, kaip geriausia prieiti prie automobilio ir iškelti viduje matytą asmenį.

Papildyta: Apie 14.35 val. automobilis buvo ištrauktas iš vandens. Pirminė narų turėta informacija pasitvirtino. BMW automobilyje, vairuotojo vietoje, rastas negyvas žmogus.

Dar papildyta: Policijos pareigūnai, dirbę nelaimės vietoje, išsiaiškino vyro tapatybę. Nuskendęs vyras yra gimęs 1993 m.