Policija DELFI sakė, kad 22 val. sulaukė moters skambučio, ji pranešė policijai, kad Karoliniškėse, R. Jankausko gatvėje, pašautas jos septynmetis sūnus. Pasak motinos, vaikui šauta į krūtinę. Atvykus medikams ir pareigūnams paaiškėjo, kad kliudytas petys, pažeidimas nepavojingas, tačiau vaikas išvežtas apžiūrai į ligoninę, nes taip su mažamečiais numato elgtis patvirtintos taisyklės.

Policija rajone ieško įtariamojo su oriniu šaunamuoju ginklu, tikrinami butai, kuriuose yra registruoti ginklai.

DELFI primena, kad praėjusį penktadienį Vilniuje prie prekybos centro „Mandarinas“ kažkas ėmė šaudyti. Iš orinio šautuvo buvo nesunkiai sužeista mergina.

Tąkart šūviai lėkė į automobilius. Keli jų buvo apgadinti. Automobiliams „Toyota“ ir „Volvo“ po šūvių išbyrėjo stiklai, BMW automobiliui pataikyta į dureles. Žmonės neslėpė pasipiktino ir nuostabos, ką turėjo sugalvoti žmogus, kad taip imti šaudyti. Ne vienas spėjo, kad šūviai turėjo lėkti iš netoliese esančio daugiabučiu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (153)