Vilniaus policijai buvo pranešta, kad automobilis „Honda“ kliudė motociklą. Po susidūrimo motociklininkas gulėjo ant važiuojamosios dalies.

Sužeistas maždaug 40-ies metų vyras sąmonės neprarado. „Hondos“ vairuotojas teigė, kad ruošėsi sukti į kairę ir praleido priešinga kryptimi važiavusį automobilį, bet motociklo – nepastebėjo.

„Motociklas išlindo tiesiai prieš stiklą, smūgis ir jis nuskriejo apie 8 metrus per mane“, – sako automobilio vairuotojas. „Atsikėlė sąmoningas, pats pradėjo judėti, galbūt šiek tiek streso būsenos“.

Vyras įtaria, kad motociklininkas važiavo greičiau, nei 40 km/val. Toks greitis yra leidžiamas šioje vietoje.

Sužeistas motociklininkas nuvežtas į ligoninę. Motociklas sudaužytas nepataisomai: per susidūrimą nulūžo priekinis ratas, nukrito degalų bakas.

Avariją užfiksavo automobilyje sumontuotas vaizdo registratorius. „Hondos“ vairuotojas teigė, kad vaizdo medžiagą perduos policininkams, kurie aiškinasi įvykio aplinkybes.

Papildyta:

Ketvirtadienį Vilniaus apskrities policija pateikė oficialią informaciją apie eismo įvykį.

Birželio 19 d. apie 18 val. 59 min. Vilniuje, Grigiškėse, Kovo 11-osios g., automobilis „Honda Civic“, vairuojamas 1988 m. gimusio vyro, sukdamas į kairę, nepraleido ir susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu motociklu „Suzuki GSX-R 1000“.

Per eismo įvykį nukentėjo 1983 m. gimęs motociklo vairuotojas, jį ligoninėje stebi medikai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.