Kaip informavo policija, apie 8.44 val. buvo gauti keli pranešimai, kad Vilniuje, Laivės pr., įvyko avarija.

Pirminiais duomenimis, „Peugeot“ automobilis nuvažiavo nuo kelio ir rėžėsi į apšvietimo stulpą prie viešojo transporto stotelės.

Pranešėjai tarnybas informavo, jog vairuotojas elgiasi neadekvačiai, jis galimai apsvaigęs.

Atvykę pareigūnai rado neadekvačiai besielgiantį vairuotoją (gim. 1986 m.), jo koordinacija buvo sutrikus. Vyras teigė, jog nei alkoholio, nei narkotikų nevartojo, tačiau gėrė raminamuosius vaistus.

Vyras buvo blaivus, vis dėlto policininkai nusprendė dėl narkotinių medžiagų jį patikrinti ligoninėje.

Pasirodo, kad į įvykio vietą atvykęs kinologas su šunimi patikrino transporto priemonę, kurioje aptiko lankstinuką su galimai narkotine medžiaga.

Automobilis išgabentas į policijos saugomų automobilių aikštelę.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Jei turite papildomos informacijos, kviečiame ja pasidalinti el. paštu delfi@delfi.lt arba Delfi feisbuke messenger programėle.

Svarbiausias naujienas visuomet galite sužinoti pirmieji įsidiegę Delfi mobiliojo telefono programėlę Android įrenginiams arba Apple įrenginiams, sekdami mūsų puslapį feisbuke ir youtube kanale.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją