Vilniaus apskrities policija praneša, kad sausio 31 d. antrojo policijos komisariato pareigūnai, patruliuodami slapta, Naujininkuose pastebėjo, kaip romų tautybės moteris (gimusi 1991 m.) perdavė kvaišalų vyrui (gimusiam 1977 m.) ir moteriai (gimusiai 1993 m.).

Narkotikų įsigijusi porelė, pastebėjusi policijos pareigūnus, savo pirkinius metė ant žemės. Narkotikų platintojos namuose skubiai atlikta krata. Rasta priemonių fasuoti, dozuoti ir sverti narkotines ar psichotropines medžiagas.

Dar vienas įtariamasis sulaikytas vasario 2 d. Naujamiestyje, netoli Naujininkų, policijos pareigūnai pastebėjo vyrą (gimusį 1984 m.), kažką skaičiuojantį rankoje.

Atpažinęs policijos pareigūnus, vyras ant žemės išmetė paketą ir spruko. Paketo viduje policininkai aptiko folijos lankstinukų ir plastikinį paketą su milteliais. Įtariama, kad tai – narkotinėmis arba psichotropinės medžiagos.

Įtariamieji sulaikyti ir uždaryti į areštinę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją