Feisbuko grupėje „Mato paieška“ organizatoriai pasidalino informacija, kad ketvirtadienį paieška atšaukiama.

„DĖL PABLOGĖJUSIŲ ORO SĄLYGŲ KETVIRTADIENIO UPĖS PAKRANČIŲ POLICIJOS KOORDINUOJAMAS FIZINIS PATIKRINIMAS NUKELIAMAS Į PENKTADIENĮ 10:00.

INSTRUKTAŽO ŠIANDIEN SPALIO 3 D. NEBUS.

Šiandien paieškos veiksmus atliks gelbėtojai su narais ir povandeniniais dronais, policijos pareigūnai.

Ir toliau aktyviai ieškome galinčių PENKTADIENĮ plaukti upe:

  • Baidarėmis

  • Turinčių motorines valtis

  • Vandens motociklais

  • Vandenlentėmis.

Laukiame jūsų komentaruose arba žinute.

Daugiau informacijos pateiksime vėliau“, – praneša organizatorė.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas informavo, kad spalio 3 dieną jaunuolio paieška tęsiama. Pirminiais duomenimis, gelbėtojai naudoja vandens droną, su kuriuo apžiūri statinius. Taip pat tikrinama Neries upė nuo Šilo tilto iki Vingio parko. Pirminiais duomenimis, jaunuolis dar nėra surastas.

Teigiama, kad trečiadienį dvi baidarių komandos šukavo Neries krantines atkarpose Baltasis tiltas–Gariūnų tiltas ir Gariūnų tiltas–Saidė. Popiet buvo pradėti gyventojų krantinės žvalgymai sausumoje. Apeita daugiau nei pusė numatytų segmentų. Taip pat nuo ryto aktyviai dirbo LŠS ir RK savanoriai.

Anot gelbėtojų, trečiadienį 10.18 val. buvo tęsiama tariamai nuskendusio jaunuolio paieška Neries upėje. Plaukiant nuo Šilo tilto iki Lazdynų tilto apžvalgytos abi upės pakrantės. Sonaru apžiūrėta atkarpa nuo Šilo tiltų iki Lazdynų tilto. Tariamai nuskendęs jaunuolis nerastas.

Dingo naktį

Ieškoti dingusio 15-mečio feisbuke sukurta speciali grupė „Mato paieška“. Čia pateikiama išsami informacija apie ieškomą paauglį.

Pateikiama įvykių chronologija: „Praėjusią naktį išėjo iš namų ir negrįžo. Paskutinį kartą matytas naktį 4 val. 21 min. išeinantis iš „Lemon Gym“ sporto klubo Antakalnyje. Išėjęs pasuko link Šilo g., kirto kelią per „Caffeine“ ir toliau informacijos apie jaunuolio judėjimo kryptį nėra.“

Ant Šilo tilto rasta kuprinė su jaunuolio telefonu ir kitais daiktais, tad su savimi daugiau nieko neturėjo.

Turinčių vertingos informacijos ar mačiusių jaunuolį prašoma skambinti bendruoju pagalbos numeriu 112.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją