Šeštadienį atnaujintos upėje galimai nuskendusio žmogaus paieškos. Miesto ribose skenduolio ieškoma gelbėjimo valtimi su sonaru. Ties Grigiškėmis žvalgybą atlieka ugniagesiai su vandens motociklu. Neries pakrantes apžiūri policijos pareigūnai.

Vilniuje galimai nuskendo vyras

Penktadienį 18 val. 45 min. ugniagesiams liudininkai papasakojo, kad vandenyje pamatė vyrą su rūbais, kuris paniro ir nebeiškilo.

Įvykio vietoje pareigūnai rado vyro batą ir striukę. Į upę buvo nuleistas ugniagesių vandens motociklas. Gelbėtojai, medikai ir policija tikrino upės pakrantes žemyn upe iki Žvėryno.

Vilniuje galimai nuskendo vyras

Vėlų vakarą PAGD informavo, kad galimai nuskendusio vyro paieška nutraukta, kūnas nebuvo surastas.

Papildyta:

Su „Delfi“ susisiekęs liudytojas (pavardė redakcijai žinoma) teigia, kad aplinkoje nesiorientuojantis vyras buvo pastebėtas prie Karaliaus Mindaugo tilto.

„ Lipo į gatvę priešais važiuojančias mašinas, visiškai nesitraukė į kalbas, buvo iškviesta policija ir neatvažiavo visą valandą“, – teigia liudytojas. „ Draugė sekė jį ir kai pamatė, kad jis eina link upės, bandė stabdyti. Jis reagavo agresyviai, neleido jo sustabdyti, aplinkiniai irgi nieko nedarė, policija neatvažiavo, galiausiai jis įkrito į upę“.