Avarija Šeimyniškių g. įvyko 17 val. 34 min.

Pasak vieno iš nukentėjusių vairuotojų, avariją sukėlė „VW Passat“ vairavęs vyras. Jis, išvažiuodamas iš šalutinės gatvės, suko į kairę ir nepraleido pagrindiniu keliu važiuojančių mašinų.

Į „VW Passat“ trenkėsi centro link važiuojantis „Toyota Prius“ ir į Žirmūnus važiuojantys automobiliai „VW Polo“ ir „Toyota RAV 4“.

Policijai buvo pranešta, kad kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino, sužinojęs, kad pranešėja iškvietė pareigūnus. Atvykus pareigūnams, kiti avarijos dalyviai teigė, kad „VW Pasat“ vairuotojas išėjo atsinešti dokumentų.

Netrukus vairuotojas iš tikrųjų grįžo į įvykio vietą. 25-erių jaunuolis pripažino kaltę dėl avarijos. Paaiškėjo, kad jis neturi teisės vairuoti. Žmonės per avariją nenukentėjo.

Avarija įvyko vietoje, kur vyksta gatvės remontas, stovi daug kelininkų technikos. Dėl eismo įvykio buvo sutrikęs eismas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją