Specialiosios tarnybos apie BMW skrydį pranešimą gavo 21.08 val. Buvo informuojama, kad automobilyje prispaustas žmogus.

Į įvyko vietą atvykę pareigūnai, ugniagesiai ir medikai rado prispaustą keleivį (pasak pareigūnų, 50-55 metų vyrą). Jį nedelsiant iš sudaužytos mašinos pradėjo vaduoti ugniagesiai gelbėtojai.

Apie 22 val. nelaimėlis vis dar buvo vaduojamas. Tik atvykus papildomoms ugniagesių gelbėtojų pajėgoms sunkiai sužalotas vyras buvo išlaisvintas. Iš sudaužyto automobilio jis buvo ištrauktas apie 22.20 val.

Pasak pareigūnų, laisvinimas užsitęsė taip ilgai, nes buvo stipriai įstrigusi nelaimėlio koja. Vyras (gim. 1968 m.)buvo nedelsiant įneštas į medikų automobilį ir skubiai išvežtas į ligoninę. Ten jam diagnozuotos kirstos, plėštos pakaušio, kojų žaizdos ir daugybiniai kūno sumušimai.

Policijos duomenimis, sužalotasis yra vairuotojo tėvas.

BMW vairuotojas (gim. 1994 m.) nukentėjo nesmarkiai: alkūnės ir antakio žaizdos bei galvos sumušimas. Jis atsisakė tikrintis blaivumą. Vis dėlto vėliau jo blaivumas buvo patikrintas, nustatytas 1,44 prom. girtumas. Be to, jis neturi teisės vairuoti.

Pareigūnams grasino šunimi

Ugniagesiams vaduojant automobilyje prispausta žmogų, BMW vairuotojas su kovinės veislės šunimi minioje ėmė elgtis agresyviai. Pareigūnai liepė jam sėsti į policijos mašiną, o tada akivaizdžiai neadekvatus pilietis ėmė keikti pareigūnus, grasino užsiundyti šunį.

Į vyrą Mobiliosios kuopos pareigūnai nukreipė elektros impulsinį prietaisą „Taser“, pasiruošė ašarinių dujų balioną. Tuo metu atvažiavusi kažkokia mergina (liudininkų teigimu, ji vairuotojo sesuo) ėmė konfliktuoti su BMW vairuotoju. Ji iš jo atėmė šunį ir nuėjo į šoną. Tada neadekvatus vyriškis buvo sulaikytas: policininkai jį parvertė ant žemės ir surakino, bet net ir tada vyras nenustojo priešintis – necenzūriniais žodžiais plūdo pareigūnus, spardėsi.

Skriejo apie 310 metrų

Pirminiais duomenimis, avarija įvyko, kai vairuotojas kelio vingyje nesuvaldė dideliu greičiu važiavusio BMW (važiavo Plytinės gatve į Saulėtekį). Automobilis užlėkė ant kelkraščio, dešiniu šonu rėžėsi į stulpą, barstydamas detales perskrido salelę, nusivartė dar apie 150 metrų ir pagaliau sustojo ant vejos. Nuo stabdymo kelio pradžios iki stulpo, į kurį atsitrenkė BMW, yra apie 310 metrų.

Šis baisus įvykis pritraukė minią žmonių, kai kurie iš jų matė patį įvykį. Teigė, kad BMW lėkė labai dideliu greičiu, anot jų, vaizdas buvo kraupus.

Nors gelbėjimo operacija užtruko, susirinkę smalsuoliai negailėjo gerų žodžių įnirtingai dirbantiems ugniagesiams, medikams ir pareigūnams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (273)