Vaizdo įraše, kuriame užfiksuota, kaip KSSO narių vadovai sustoja bendrai nuotraukai, matyti, kad Armėnijos premjeras Nikolas Pašinianas atsistoja taip, kad tarp jo ir V. Putino lieka pastebimai didesnis atstumas nei tarp visų kitų lyderių.

Iš kitos pusės prie V. Putino atsistojęs Tadžikijos vadovas Emomalis Rahmonas taip pat net neatsisuka į Rusijos vadovą, nors kaip ir V. Putinui iš dešinės stovintis N. Pašinianas bendrauja su kitu greta stovinčiu kolega.

„Be jokios abejonės, Putinas maldauja, kad jie įsitrauktų į Rusijos karą prieš Ukrainą. Kaip matote, jie nenorėjo net prisiartinti prie Putino“, – šaiposi socialinių tinklų vartotojai.

N. Pašinianas anksčiau trečiadienį išliejo savo nusivylimą, kad Rusijos vadovaujamas saugumo aljansas nesugebėjo padėti jo šaliai susidūrus su tuo, ką jis pavadino Azerbaidžano agresija.

Armėnijos premjeras per savo pareiškimą susitikimo pradžioje suabejojo KSSO veiksmingumu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)