Moderniųjų technologijų kūrėjai pasistengė, kad istorinio sekso vadovėlio iliustracijos virstų hologramomis, iššokančiomis iš išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterinio.

Kiekvieną paveikslėlį galima apžiūrėti iš visų pusių, o tokia galimybė užtikrina itin gerus tokių pozų studijų rezultatus.

Nemokama programėlė pristatoma kartu su nauja teksto versija, kuri paremta senovės indų filosofija. Manoma, kad „Kama Sutra“ buvo parašyta seniau nei prieš 2 tūkst. metų.

Programėlės „Kama Xcitra“ kūrėjai žada padėti poroms gaivinti priblėsusią aistrą ir ieškoti naujovių: „Prie reikalo jūs priartėsite labiau nei bet kada“.

Leidyklos „Xcite Books“ vykdomasis direktorius Hazelis Cushionas sako: „Daugiau nei 2 tūkst. metų poros „Kama Sutroje“ ieškojo patarimų ir pamokymų, kaip praturtinti intymų bendravimą. Tačiau kai kurios sekso pozos (...) skaitytojus sutrikdydavo. Dabar viskas pasikeitė“.

Programėlė siūlo 69 pozas, vartotojai gali patys rinktis pozas demonstruojančių veikėjų išvaizdos nustatymus, pasirinkti muzikinį foną.

„Kama Sutra“ laikoma svarbiausiu tekstu apie meilę sanskrito literatūroje. Pirmą kartą į anglų kalbą šis sekso vadovėlis buvo išverstas 1883 metais, tuo pasirūpino britų keliautojas, vertėjas, poetas ir orientalistas Richardas Burtonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)