Kaip informuoja telegraph.co.uk, filmuota Britų Kolumbijoje. Žygeiviai nufilmavo didelę, juodais plaukais apaugusią figūrą, nueinančią nuo kalvos miške.

Filmuota iš toli, tačiau matyti, kaip iš už medžio pasirodo figūra. Ji matosi apie 20 sekundžių, paskui dingsta iš akių.

Atostogaujanti pora išsiruošė į žygį, iš toli pamatė mistinį padarą ir ėmė filmuoti.

Tikintieji sniego žmogaus egzistavimu viliasi, kad specialistai ištirs filmuotą medžiagą ir įrodys, kad Šiaurės Amerikos miškuose iš tiesų gyvena didžiulis, į beždžionę panašus sniego žmogus.

Liepos pradžioje veterinarė iš Teksaso Melba Ketchum teigė radusi sniego žmogaus DNR, kuris įrodo jo egzistavimą. Vėliau paaiškėjo, kad tai buvo oposumo ir kelių kitų gyvūnų DNR.

2005 m. Kanados Mantitobos provincijoje nufilmavo didelį į beždžionę panašų padarą, tačiau vaizdas buvo per daug neryškus, kad būtų galima daryti svarias išvadas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)