„Man labai skaudu kalbėti šia tema, bet taip, aš labai jauna pradėjau savo gyvenimą. Buvo naudojama fizinė jėga prieš mane. Tai sugebėjau pasakyti tik po kiek laiko. Man nebuvo net 17 metų. Man dar ir šiandien labai sunku apie tai kalbėti... Apie tai, kad patyriau prievartą, savo mamai papasakojau tik pagimdžiusi dukrelę. Po to, kai pastojau pirmą kartą, D.Kedys privertė mane pasidaryti abortą. Sužinojusi, kad laukiuosi antrą kartą, pasakiau, kad daugiau nerizikuosiu ir gimdysiu vaikelį. Tai buvo pranešta ir Kedžiams“, – 15min.lt sakė L.Stankūnaitė.

„Tuo metu buvau visiškas vaikas. Man buvo vos 16 metų. Tai buvo prieš dešimt metų. Jei galėčiau sugrįžti atgal, pasielgčiau visiškai priešingai. Kedys tuo metu buvo 13 metų už mane vyresnis“, – kalbėjo ji.

L.Stankūnaitė: D.Kedžiui atsipalaiduoti padėdavo milteliai

Skaitytojas pastebėjo, kad pajamų deklaracijoje už 2008 m. L.Stankūnaitė deklaravo 63 tūkst. litų (t. y. vidutiniškai 5 250 Lt pajamas per mėnesį). Paklausta, ar tai tiesa ir iš kur tokios pajamos, moteris sakė:

„Galėčiau pasakyti tik tiek, kad jeigu norėčiau ką nors slėpti, turėčiau juodų pinigų, nedeklaruočiau pajamų. Dirbau kirpėja pas sesę darbe bei individualiai namuose. Pasidomėjus, kiek kirpėjai ima už paslaugas, 300 Lt per dieną – ne stebuklas. Nustatytos algos nėra, kiek dirbsi, tiek turėsi“.

Į klausimą, ar tiesa, kad D.Kedys piktnaudžiavo narkotikais ir buvo išgertuvių liūtas, moteris atsakė teigiamai.

„Klausiant, ar jis vartojo narkotikus, galiu drąsiai pasakyti: taip, tai buvo. Jis savo draugų rate atsipalaiduodavo. Tai buvo milteliai, buvo tabletės“, – kalbėjo buvusi D.Kedžio draugė.

Jos advokatas Gintaras Černiauskas patikslino: „Koksas, kokainas“.

„Galiu patvirtinti viena: mano žinioje dukrelė nebuvo išnaudojama. Sieksiu, kad Andriaus Ūso byloje išaiškintų tikruosius kaltininkus. Aš tik už tai, kad pedofilai būtų sodinami į kalėjimą“, – kalbėjo L.Stankūnaitė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (49)