Daugiau kaip 21 metus už grotų esantis nuteistasis neslėpė, kad asmeniškai pažįsta ne tik Kauno „daktarams“ vadovavusį H. Daktarą, bet ir ištikimybe jam garsėjančią žmoną bei motiną.

„Kauno „daktarai“ buvo mano gyvenimo mokytojai“, – L. Namavičius prisipažino, kad dar būdamas mažamečiu pateko į kriminalinio pasaulio šulų globą ir jiems padėdavo daryti įvairius nusikaltimus, dėl to ne kartą buvo patekęs už grotų.

Nors jau ir turi galimybę siekti išeiti į laisvę, tačiau 8 kartus teistas L. Namavičius tuo kol kas nebando pasinaudoti – jis prisipažino laukiantis, kol praeis 25 metai po dvigubos žmogžudystės, dėl kurios jis yra nuteistas kalėti griežčiausia bausme.

„Nesu koks didvyris, tikrai tokiu savęs nelaikau, bet ne aš esu žudikas, aš tik prisiėmiau kaltę – dėl mažos mergaitės, norėjau ją apsaugoti“, – „Skandalingoje išpažintyje“ nuteistasis papasakojo ir apie skerdynes Kauno rajone, kurios pakeitė jo gyvenimą.

Jis taip pat atskleidė ir nematomą kalėjimų pusę, papasakojo apie garsųjį Dembavos žudiką, kuris esą terorizavo ne tik nuteistuosius, bet ir kalėjime dirbančius pareigūnus. O kad sutramdytų šį nusikaltėlį, L. Namavičius vos dar kartą nenusikalto: „Man trūko kantrybė, aš pareigūnams pasisiūliau padaryti nusikaltimą.“