„Labai dėkoju R. Radavičienei už visą atliktą darbą. Su geriausiomis emocijomis išsiskyrėme. Bet į kadencijos pabaigą, kad profesionalai gauna pasiūlymus ir būna apsisprendimai“, – Seimo posėdžio metu teigė S. Gentvilas.

Informaciją ministras atskleidė Demokratų frakcijos „Vardan Lietuvos“ nario Kęstučio Mažeika paklaustas, ar R. Radavičienės pasitraukimas susijęs su ketvirtadienį Seimui pateiktu Atliekų tvarkymo įstatymo ir lydinčiųjų projektų paketu. S. Gentvilas neigė, kad toks ryšys egzistuoja.

„Kiek šį projektą įtakojo tai, kad viceministrė išėjo iš darbo. Ar tai dėl to, kad kažko neįdėjote ar nepateisinote lūkesčių?“ – klausė K. Mažeika.

„Tai niekaip nesusiję“, – tvirtino S. Gentvilas.

R. Radavičienė anksčiau vadovavo Aplinkos ministerijos Atliekų skyriui, buvo Lietuvos komunalininkų ir atliekų tvarkytojų asociacijos prezidentė, o 2018 – 2021 m. periodu buvo atsakinta už aplinkosaugos, energetikos, infrastruktūros klausimus Lietuvos pramonininkų konfederacijoje.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją