Kiek iš tiesų pažįstate mūsų politikus?

„Nors rinkimai – labai rimtas įvykis ir visi turime atsakingai žiūrėti, kam atiduodame savo balsą, kartais visiems į sveikatą ir šiek tiek atsipalaiduoti, pažiūrėti ir į rimtas temas su šypsena. Paprašėme mūsų politikų atsakyti į jiems kiek neįprastus klausimus, nesusijusius su jų profesiniais pasiekimais ar politinėmis programomis, o leidžiančiais pažinti juos kaip žmones. Kviečiame „Delfi“ skaitytojus ne tiesiog skaityti politikų atsakymus, o patiems atsakyti į testo klausimus ir sužinoti, į ką iš politikų esate panašiausias. Gali būti, labai nustebsite“, – šypsojosi Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė, „Delfi“ vyr. redaktorė.

Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė

Spręsti testą „Pažink politiką“ galima čia.

Specialioje „Delfi“ rubrikoje, skirtoje Seimo rinkimams, taip pat galima rasti ir rimtą testą „Mano balsas“, kuris parodo, su kuriais politikais jūsų nuomonės labiausiai sutampa ekonominiais, socialiniais, politiniais klausimais. Šį testą parengė ir įgyvendino VU Tarptautinių santykių ir politikos mokslų institutas.

Seimo rinkimams – speciali „Delfi“ rubrika

„Delfi“ rubrikoje „Seimo rinkimai“ galima rasti visą su šiais rinkimais susijusią informaciją, straipsnius, interviu, video laidas, tinklalaides. Be to, čia yra daug išskirtinių tik šiems rinkimams skirtų projektų, tokių kaip „Kas blogesnio, kandidate?“ „Pagauk politiką“, „Politikos chirurgija“, laidą „Delfi interviu“, kurioje R. Lukaitytė-Vnarauskienė kalbina kandidatus užimti ministro pirmininko postą.

Taip pat „Delfi“ galima rasti jau įvykusių naujienų agentūros ELTA organizuotų politikų debatų įrašus, o prieš pat rinkimus, spalio 10 d., vyks galutinį sprendimą padėsiantys priimti „Delfi“ organizuojami debatai.