Laidos rubrikoje „Ministro rytas“ A. Dulkys aptarė naujausias aktualijas ir savo darbą ministerijoje.

A. Dulkį nustebino jo dukrų Kotrynos, Barboros ir Ditės sveikinimas ir palinkėjimas, po kurio ministro akyse pasirodė ašaros.

„Mes norime, kad tu žinotum, kaip mes tavimi didžiuojamės ir pasitikime. Tu visą laiką mus mokei atsakomybės, pasitikėjimo ir pagarbos kitam.

Tikimės, kad būtent šios tavo stiprios vertybės padės įgyvendinti tikslus ir įveikti iššūkius. Labai ačiū tau už viską, tėti, mes tavęs labai pasiilgome ir labai laukiame, kada grįši namo“, – tokius žodžius ministrui LRT televizijos eteryje skyrė A. Dulkio dukros.

Po šio sveikinimo sveikatos apsaugos ministrui A. Dulkiui pritrūko žodžių. Ministras sugebėjo tik pasakyti, kad susimąstė apie savo dukras.

Delfi primena, kad A. Dulkys Sveikatos apsaugos ministerijai vadovauti pradėjo gruodžio viduryje, kai Seime prisiekė visas premjerės Ingridos Šimonytės ministrų kabinetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (847)