Klaipėda“ rašo, kad politikė kreipėsi į teisėsaugos pareigūnus, kad būtų pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl jos asmeninės e. laiškų dėžutės turinio pasisavinimo. Klaipėdietė Z.Šličytė daugiau nei 10 metų naudojosi elektronine pašto dėžute Hotmail.com. Ten per tą laiką susikaupė milžiniškas jos privatus archyvas - asmeninio pobūdžio susirašinėjimas, fotografijos, teisiniai dokumentai, kiti svarbūs raštai.

Z.Šličytė mano, kad jos asmeninio e. pašto užblokavimas nėra atsitiktinumas. Ji tai sieja su savo visuomenine veikla. Z.Šličytė mano, kad dėžutės užblokavimas gali būti susijęs ir su jos šių metų pasisakymais viešojoje erdvėje. Politikė pasakojo, jog pavasarį ji aktyviai kritikavo tam tikrus Konstitucinio Teismo sprendimus.

„Aš nežinau, kas mane blokuoja. Gal valstybės tarnybos? Jei taip, tai aš privalau tai žinoti. Pagaliau aš dar esu Lietuvos Respublikos pilietė ar jau nesu?“ - klausė Z.Šličytė.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)