„Delfi“ pasiteiravus, kada Aukštaitijos sostinėje planuojama įžiebti Kalėdų eglę, savivaldybės atstovė Aistė Pranculienė nurodė, jog „data ir laikas dar nėra galutinai patvirtinti, bet planuojama lapkričio 29 d. 18 val.“

Primename, kad vienas pirmųjų apie Kalėdų eglės įžiebimą paskelbė Vilnius. Apie tai sostinės savivaldybė paskelbė soc. tinkle „Facebook“, sukurdama šio renginio puslapį.

„Lapkričio 29 d., penktadienį, 19 val. dalyvaukite tradiciniame Vilniaus Kalėdų eglės įžiebimo renginyje Katedros aikštėje, kur visi kartu paskelbsime šventinio laikotarpio ir „Kalėdų Sostinėje 2024“ sezono pradžią! Daugiau detalių – jau netrukus“, – lakoniškai informavo savivaldybė.

Primename, kaip praėjusiais metais atrodė Panevėžio miesto Kalėdų eglė. Tąkart miestiečius ir miesto svečius ji sužavėjo savo elegantiškomis dekoracijomis.

Panevėžio eglė, Živilės Večiorkutės ir Vilmanto Biuliūno nuotr.

Taip pat primename Kalėdų eglės įžiebimo renginio Panevėžyje akimirkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją