Seimo Liberalų sąjūdžio frakcija praneša, kad nuo šiol jų Seime bus 12.

„Apsisprendžiau, kad atėjo laikas pokyčiams. Džiaugiuosi prisijungdama prie stiprios Seimo liberalų komandos. Manau, Lietuvai šiandien reikia realių reformų, o ne besitęsiančios darbų imitacijos. Vienas motyvų, paskatinęs mane priimti sprendimą, buvo ir pastaruoju metu ypač sustiprėjęs kai kurių politinių jėgų populizmas bei radikalizmas. Tikiu, kad kartu su liberalais prisidėsiu prie konstruktyvių ir šaliai naudingų įstatymų priėmimo“, – pranešime spaudai sako naujoji Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos narė J. Vaickienė.

Seimo Liberalų sąjūdžio frakcijos vadovo Eligijaus Masiulio teigimu, frakcija prisijungus J. Vaickienei sustiprės. „Kartu su J. Vaickiene pastaraisiais metais dirbome Seimo Audito komitete. Kaip politikė Jolita yra principinga, energinga ir nestokojanti idėjų, visada puikiai susitvarko su pareigomis“, – sakė E. Masiulis.

J. Vaickienė Liberalų sąjūdžio sąraše ketina kandidatuoti būsimuose Seimo rinkimuose – Kretingos-Palangos vienmandatėje rinkimų apygardoje.

J. Vaickienė gimė Radviliškyje, augo Kretingoje. 1993 metais Vilniaus universitete įgijo ekonomistės diplomą. J. Vaickienė į Seimą išrinkta 2012 metais. Nuo 2012 metų lapkričio iki šiol J. Vaickienė dirba Seimo Audito komitete, eina komiteto pirmininkės pareigas.

2011-2012 m. politikė ėjo Kretingos rajono savivaldybės administracijos direktorės pareigas, 2009-2011 m. buvo Kretingos rajono savivaldybės mero pavaduotoja. 2003-2011 m. J. Vaickienė ėjo bendrovės „Vijomeda“ direktorės pareigas, 2002-2003 m. buvo „Vakarų medienos grupės“ vyriausioji fi

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (134)