Charkivo kryptis

Kontaktinė linija Lypcių ir Vovčansko sektoriuose iš esmės stabili, vyksta mūšiai už iniciatyvą. Ukrainiečiai kontratakuoja, prie Lypcių sugebėjo nežymiai pasistūmėti „niekieno“ teritorija. Kaip įprasta, stringant puolimui ar jaučiant kontratakų grėsmę iš Ukrainos pajėgų pusės, rusai bando padėtį gelbėti naudodami TOS (termobarines sistemas).

Ukrainos vienetai toliau atakuoja agresoriaus gynybos gilumoje – šį kartą smūgiavus dronais sudegė okupantų kolona netoli Belgorodo (rusų teigimu, incidentas įvyko dėl avarijos). Savo ruožtu rusai tęsia teroristines atakas Charkive.

Luhansko kryptis

Kupjanskas. Ukrainos pajėgos atmušė rusų bandymus pasistūmėti prie Synkivkos ir Stepova Novoselivkos – Tabaivkos – Berestovės ruože.

Lymanas. Rusai atakuoja kontaktinėje linijoje, ukrainiečiai išlaiko pozicijas.

Donecko kryptis

Časiv Jaras. Šiauriniame flange rusai kažkiek pasigerino savo pozicijas prie Kalynivkos. Tęsiasi sunkūs mūšiai.

Centre Ukrainos pajėgos neleidžia rusams stumtis Časiv Jaro rytiniame pakraštyje.

Pietiniame flange tęsiasi sunkios kautynės, tačiau esminių pakitimų nėra.

Karas Ukrainoje

Pokrovskas – Vuhledaras. Šiaurinis flangas. Ukrainiečiai sunkiai, tačiau sulaiko į šiaurę, prie Arcangelskės, besiveržiančius rusus. Tuo tarpu vakaruose (Sokilo – Novopokrovskės – Umanskės ruože) padėtis sudėtinga.

Nepatvirtintais duomenimis, rusai į mūšį įvedė rezerve buvusią 15-ąją motošaulių brigadą. Okupantai dar šiek tiek pasistūmėjo į vakarus.

Centras. Nevelskės gynėjų padėtis išlieka sudėtinga, toliau tęsiasi sunkūs mūšiai.

Pietinis flangas. Atrodo, bent šiame etape ukrainiečiams pavyko stabilizuoti situaciją prie kelio Vuhledaras – Konstjantinivka. Ukrainos gynėjai ir okupantai kapojasi Krasnohorivkojde, Heorhijivkoje ir Paraskovijivkoje.

Zaporižios kryptis

Rusams pavyko pasistūmėti Staromajorskėje. Jie užėmė „niekieno“ teritorijoje buvusius griuvėsius, ukrainiečiai toliau kontroliuoja šiaurės vakaruose esančias aukštumas.

Pietų kryptis – be pakitimų.