Carkivo kryptis

Tęsiasi mūšiai Hlybokoje, gyvenvietė yra perpus padalinta tarp Ukrainos gynėjų ir okupantų. Ukrainiečiai bando išlaisvinti gyvenvietę, bet rusai taip pat atakuoja.

Vovčanske rusai strimgalviais bando įsitvirtinti palei Vovčos upę, tačiau Ukrainos vienetai jiems neleidžia to padaryti. Negalėdamas pasistūmėti į priekį agresorius lygina miestą su žeme. Be artilerijos ir aviacijos, aktyviai veikia ir rusų termobarinės sistemos TOS1. Jų veikimo nuotolis gana artimas (6 km), tad panašu, kad ukrainiečiai turi problemų identifikuojant ir naikinant tokius taikinius (žvalgybos ir atakos dronais, artilerija).

Luhansko kryptis

Kupjanskas. Be pakitimų, sektoriuje tęsiasi sunkios kautynės.

Lymanas. Ukrainos pajėgos išlaiko pozicijas šiauriniame flange, nors okupantai ir nemažina puolimo tempo.

Syverskas – be esminių pakitimų.

Donecko kryptis

Sprogimai Donecko mieste. Tikėtina, ukrainiečiai atakavo agresoriaus šaudmenų sandėlį.

Časiv Jaras. Agresoriui pavyko išplėsti pozicijas šiaurinėje Kalynivkos dalyje. Neatmestina, tai gali palengvinti rusų bandymus prasilaužti į vakarinę Časiv Jaro dalį.

Po sėkmingos kontratakos prieš keletą dienų Torecko pietiniame flange, Ukrainos gynėjams nepavyksta išvystyti sėkmės. Rusai sugebėjo pasistūmėti ir kažkiek išplėtė savo pleištą.

Pokrovskas – Vuhledaras. Šiaurinis flangas. Išlieka sunki padėtis Vozdvyženkos – Prohreso – Novoselyvka Peršos ruože. Rusai bando stumtis tolyn į vakarus ir šiaurės vakarus.

Centre ir Pietiniame flange – be pakitimų.

Zaporižios kryptis

Okupantai eilinį kartą suintensyvino bandymus išstumti Ukrainos gynėjus iš Robotynės pleišto, mūšis tęsiasi.

Pietų kryptis – be esminių pakitimų

Ukrainos pajėgos surengė sėkmingus smūgius dronais Tuapsės naftos perdirbimo gamykloje. Tai jau ne pirmas kartas, kai ukrainiečiai atakuoja šį rusams labai svarbų objektą Krasnodaro srityje.

Savo ruožtu agresorius taip pat atakavo Ukrainos teritoriją. Atskirai vertėtų išskirti smūgį dvejomis balistinėmis „Iskander M“ raketomis Derhačiuose. Ši gyvenvietė yra svarbus Ukrainos pajėgų logistinis mazgas Charkivo kryptyje. Taip pat rusai smūgiavo Odesos ir Konotopo miestams.