Šį savaitgalį S. Malinauskas pasidalijo nauja istorija. Trys nukentėjusios moterys pasakoja, kuo pasibaigė pažintis su Artūru Samuilovu (Gricenka). Pažinčių programėlėse užsimezgę romanai moterims kainavo dešimtis tūkstančių eurų, o daug kartų teistas ir pavardę pasikeitęs aferistas ir toliau nekliudomai ieško naujų aukų.

Artūras Gricenka – už sukčiavimą teistas vyras, kuris pardavinėdavo mobiliuosius telefonus, bet jų pirkėjams nesuteikdavo. Jis apgavo ir savo motiną, už ką buvo atsidūręs teisiamųjų suole – pasinaudodamas jos duomenimis paėmė greitąjį kreditą.

Apie A. Gricenką Delfi jau rašėme ir anksčiau. 2016 metais publikuotame straipsnyje rašyta: „Moterys turi susimokėti už bendravimo su manimi malonumą“, – vienoje televizijos pokalbių laidoje pareiškė vilnietis Artūras Gricenka.

Vilniaus miesto apylinkės teismas tuo metu A. Gricenkai paskelbė nuosprendį – nuteistasis pusantrų metų buvo siunčiamas į įkalinimo įstaigą.

Rašyta, kad, pasak teismo, A. Gricenka yra daugybę kartų teistas, paskutinius penkis kartus jam bausmės vykdymas buvo atidėtas, tačiau jis iš klaidų nepasimokė ir toliau darė nusikaltimus. Be to, teisėja tuo metu pažymėjo, kad teisme yra nagrinėjamos dar dvi A. Gricenkai iškeltos baudžiamosios bylos.

Pasakojo, kaip vilioja moteris

Laidoje vyras pasakojo, kaip vilioja moteris – su jomis susipažįsta internetu, o tada pradeda kurti iliuzijas, kad dirba banke, turi namą, mašiną bei daug turtų, tačiau po poros pasimatymų staiga „kažkas įvyksta“ ir jam reikia paskolinti 300-400 eurų.

Vien vasarą per mėnesį A. Gricenka teigė nueidavęs į 16 pasimatymų iš kurių 3-4 būdavo sėkmingi. A.Gricenka taip pat gyrėsi, kad turi 28 metų draugę, kuri jo fiziškai netraukia, bet esą ji jam yra davusi 4 500 Eur ir kas mėnesį duoda dar po 500 Eur.

Sukčius laidoje pasakojo, kad dažniausiai renkasi 28-35 metų moteris, kurios turi stabilias pajamas ir gali jam skirti nemažas sumas pinigų.

„Pripratau gyventi iš nelegalių pajamų ir šiandien neįsivaizduoju savęs dirbančio“, – sakė jis.

Visą istoriją galite rasti čia: