Pasak lrytas.lt, praėjusį pirmadienį Kauno klinikose prezidento tėčiui buvo atlikta operacija ir įstatytas širdies stimuliatorius.

Lrytas.tv žinioms A. Nausėda sakė, kad jaučiasi gerai.

„Savijauta geresnė, vaikščiojimas stabilesnis yra. (…) Labai gerai pataria, prižiūri. Labai gerai“, – žurnalistams Kulautuvoje sakė A. Nausėda.

„Tikrai buvo labai neramu, diagnozė nėra labai gerai. Bet dabar matau, kad atsidūrė patikimose rankose“, – žurnalistams pasakojo šalies vadovas G. Nausėda.

„Pradėjo trūkti oro, galvojau, kad gal su plaučiais yra negerai. Patikrino ir pasakė, kad ne su plaučiais, o su širdute (problemos, aut. p.)“, – kalbėjo A. Nausėda.

Jis tikisi, kad į namus galės grįžti vasario viduryje.

Prezidentas G. Nausėda teigė, kad tempą tėvui reikės mažinti. Jis juokavo, kad tėvas ne ramiai atsikelia nuo lovos, bet nuo jos tiesiog pašoka.

Gitanas Nausėda

„Jam reikia truputį savo temperamentą pažaboti. Jei guli ant lovos ir kažkam jam paskambina, tai ne jis ne šiaip atsistoja ir nueina, bet šoka kaip raketa“, – šypsojosi G. Nausėda.

Prezidento G. Nausėdos tėvas, sunegalavęs sausio 24-ąją, atsidūrė Sveikatos mokslų universiteto ligoninės Kauno klinikose, juo rūpinosi kardiologai.

Prezidento G. Nausėdos tėtis gyvena Klaipėdoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (115)