„Tiesą sakant, mes buvome gerokai lankstesni, pateikėme tokių kandidatų, kurie galėtų būti svarstomi. Gaila, kad kita pusė kažkaip sustingo ties vienu pasiūlymu, o žinau, kad tas žmogus turi kitus karjeros planus“, – LRT televizijai ketvirtadienį sakė G. Nausėda.

Taip prezidentas kalbėjo apie būsimą eurokomisaro Virginijaus Sinkevičiaus biuro vadovą Simoną Šatūną, kurį konservatoriai norėjo matyti ambasadoriaus Briuselyje poste. Jis kurį laiką ėjo laikinojo atstovybės ES vadovo pareigas.

„Aš esu pasirengęs kalbėtis ir tų kandidatų atžvilgiu, kuriuos esu pateikęs ir, jei bus pateikta man, taip pat. Negalima šitaip sakyti: arba taip, kaip mes norime, arba tada niekaip. Šitaip mes sprendimų nepriimsime ir aš tai noriu labai aiškiai pasakyti, kad išgirstų ir kita pusė“, – pridūrė G. Nausėda.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (44)