Tik kai kur praslinks vienas kitas debesis. Vėjas pūs šiaurės rytų, rytų krypties, vidutinio stiprumo, pasieksiantis 4–9 m/s. Nusimato dar viena karšta rugsėjo diena. Termometro stulpelis daugelyje vietovių pakils iki 22–25 laipsnių. Kai kur, daugiausia centriniuose ir pietvakariniuose rajonuose, oras šils ir iki 26–27 laipsnių.

Penktadienį sausi orai ir toliau tęsis. Aukštas slėgis neleis formuotis lietaus debesims ir naktis daugelyje vietovių bus visai giedra. Ryto valandomis vietomis ims formuotis rūkas. Vyraujantis vėjas bus visai silpnas, temperatūra didžiojoje šalies dalyje nukris iki 7–12 laipsnių, tik Kuršių nerija išsiskirs savo šiluma, ten oras atvės iki 14–16 laipsnių šilumos.

Penktadienio dieną orus lems anticiklono centras, todėl bus giedra ir be lietaus. Pūs nestiprus šiaurinių krypčių, 3–8 m/s vėjas. Diena jau pora laipsnių vėsesnė, bet vis tiek daugelyje rajonų sušils iki 20–25 laipsnių šilumos.

Savaitgalį išliks panašūs orai, tačiau dienomis bus dar pora laipsnių vėsiau. Šeštadienis numatomas be lietaus, o jau sekmadienį vietomis jau galima tikėtis trumpo lietaus.