Šeštadienio dieną išliks saulėti orai, tik vietomis praslinks vienas kitas nedidelis debesis, todėl lietaus tikrai nesulauksime. Vyraus pietryčių krypties vėjas, pasieksiantis 6–9 m/s, o pajūryje iki 11 m/s. Termometro stulpelis didžiojoje šalies dalyje rodys tarp 10 ir 14 laipsnių šilumos, rytiniame Lietuvos pakraštyje vietomis gali sušilti tik iki 9 laipsnių.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį bus taip pat giedra ir lietaus nenumatoma. Pūs pietryčių, pietų, 5–10 m/s vėjas. Pajūryje bus kiek stipresnis ir pasieks 13 m/s. Menkas debesuotumas lems jog naktis bus tikrai šalta, žemiausia oro temperatūra pasiskirstys tarp 2 laipsnių šalčio ir trijų laipsnių šilumos. Žinoma pajūrio regionas išliks šilčiausias ir ten oras atvės tik iki 4–6 laipsnių šilumos.

Sekmadienio dieną saulėti orai tęsis. Lietaus nenumatoma. Kaip ir nakties metu, taip ir dieną vyraus pietryčių ir pietų krypties vidutinio stiprumo vėjas, kuris bus labiau juntamas pajūryje ir gali pasiekti 13 m/s. Oras dienos metu sušils iki 10–15 laipsnių šilumos.

Kitos savaitės pradžioje nusimato šiek tiek drėgnesni orai, daugiausia trumpai palis vakarinėje šalies dalyje. Temperatūra tiek naktimis, tiek dienomis nusimato pora laipsnių aukštesnė.