„Turbūt ne visiškai korektiškai pasakyti tokie sakiniai, nes negali būti taip, kad pažiūrėsime ir pagrūmosime. Manau, kad prezidentas atras galimybę pasakyti tikrąją savo nuomonę“, – LRT radijui sakė V. Pranckietis.

Pasak jo, Seimo ir Prezidentūros kontaktai yra svarbūs, tačiau apie teikiamų siūlymų įgyvendinimą reikia kalbėtis.

„Kontaktas yra svarbus ir prezidento siūlymai yra labai svarbūs, bet mes visada turime kalbėti apie galimybes tuos norus įgyvendinti“, – kalbėjo V. Pranckietis.

ELTA primena, kad P. Mačiulis antradienį „Žinių radijui“ sakė, kad prezidentas atkreips dėmesį į tai, ar jo siūlymus Seime palaikys politikai. Jo teigimu, tai prezidentui gali turėti įtakos bendraujant su politinėmis partijomis po ateinančių parlamento rinkimų.

„Manau, prezidentas labai kreips didelį dėmesį į tai, kas palaiko tas idėjas, kas nepalaiko“, – „Žinių radijui“ sakė P. Mačiulis. Prezidento patarėjas pridūrė, kad jei rezultatas G. Nausėdos teiktų pasiūlymų atžvilgiu Seime bus pozityvus, gali užsimegzti ir glaudesni kontaktai.

„Jeigu pavyks pasiekti gerą rezultatą prezidento iškeltoms idėjoms, manau, kad gali užsimegzti ir tam tikri kontaktai, kurie gali bet kuriuo atveju per gerus santykius turėti tam tikrą įtaką ir po kitų Seimo rinkimų“, – sakė jis.

Šaltinis
Temos
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)