Vakariniai rajonai bus mažai debesuoti, o rytinis šalies pakraštys visai giedras. Vyraus pietryčių, pietų krypties vėjas, kuris pasieks 7–12 m/s. Saulėti orai lems, kad temperatūra dienos metu pakils iki 10–13 laipsnių, o vietomis bus truputį vėsiau ir oras sušils tik iki 8–9 laipsnių šilumos.

Naktį iš ketvirtadienio į penktadienį laukia ganėtinai giedri orai. Aukšto slėgio darinys lems, kad bus sausa ir lietaus tikrai nereikėtų tikėtis. Vyraus pietryčių krypties, 5–10 m/s vėjas, pajūryje kiek stipresnis. Oro temperatūra naktį nukris iki neigiamų reikšmių, pasiskirstys tarp 2 laipsnių šalčio ir 3 laipsnių šilumos. Kuršių nerijoje bus kiek šilčiau ir oras neatvės labiau nei 4–6 laipsniai šilumos.

Pentadienio diena taip pat bus mažai debesuota ir be lietaus. Toliau vyraus pietryčių, vidutinio stiprumo vėjas, tik pajūryje sustiprės iki 14 m/s. Termometro stulpelis šalyje rodys tarp 10 ir 15 laipsnių šilumos.

Savaitgalį didelių permainų nebus. Toliau vyraus gražūs, sausi ir giedri orai. Naktimis vietomis oras atvės iki neigiamų temperatūrų, o dienomis laikysis 10–15 laipsnių šiluma.