Šurajevas: nesu teistas ir nebūsiu teistas


Susiekus su O. Šurajevu ir paklausus jo apie iškeltą baudžiamąją bylą, komikas kalbėjo: „Atsitiko taip, kad prieš mėnesį pralošiau kazino apie 12 milijonų eurų ir mano kolegos kažkaip pamatė ir gavosi, kad dabar iš manęs priteis pinigų. 

Aš norėjau padvigubinti, nes mano vienas iš pažįstamų ir kolegų, dirba su šuniukais, kurie treniruojasi tenai, jis vieną iš tų šuniukų treniravo ir ten buvo 100 procentų. Ten net ne 100, o 101 procentas. Norėjau padvigubinti šitą sumą ir norėjau pusę pinigų skirti portalui Delfi, kad šūdų nerašytų. Bet matote, aš pralošiau ir kolegos dabar ant manęs labai pyksta. Toks būtų mano komentaras“.

Kiek vėliau O. Šurajevas sutiko duoti interviu Delfi, su sąlyga, kad jį publikuosime visą ir neredaguotą. Tą ir padarysime.

Per šį interviu pašnekovas konkrečiai taip ir neįvardino, kodėl jam iškelta baudžiamoji byla, tačiau leido suprasti, kad tai susiję su istorija, kai pats komikas buvo užpultas ir primuštas.

Šios istorijos ištakos 2022 m. kovas, tada O. Šurajevas ant kieme stovinčių automobilių su Rusijos simbolika klijavo Ukrainą palaikančius lipdukus. Tokį lipduką radęs Vadimas Butrimas atėjo į O. Šurajevo namus ir trenkė jam į veidą.

Už užpuolimą kaltu Vadimą Butrimą pripažino dviejų instancijų teismai, dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo jam skirtas 9 mėnesių laisvės apribojimas, įpareigojant jį išdirbti 60 valandų viešųjų darbų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (50)