Feisbuke Lietuvos Šeimų sąjūdžio atstovai teigia, kad pagrindinis reikalavimas – Vyriausybės atsistatydinimas ir priešlaikinių Seimo rinkimų paskelbimas.

Socialiniame tinkle raginama į protestą prie Seimo susirinkti kuo gausiau.

„Balti rūbai neprivaloma apranga, svarbu kad mūsų būtų DAUG, nes tik susirinkus 50 tūkst. ir daugiau, jėgos struktūros privers atsistatydinti leftistinę vyriausybę!!!“ – rašoma organizatorių pareiškime.

Teigiama, kad diskusijos apie tai, kas bus toliau nėra aktualios. Dabar svarbiausia, jog prie Seimo susirinktų 50 tūkst. žmonių.

„Diskusijos apie tai, kas bus toliau, neaktualios. Mums reikia 50 tūkst. prie Seimo, o toliau jau yra viskas suplanuota, kad daugiau niekada leftistinių lobistų (žmonijai ir planetai žalingų verslininkų) pakalikai nebepakliūtų į valdžią nei vienoje Pasaulio šalyje…“, – tikino organizatoriai.

„Ir nesileiskime skaldomi visokių pseudopatriotų, kurie tą pačią mitingo dieną siūlo burtis kitur“, – rašoma Lietuvos Šeimų sąjūdžio puslapyje.

Delfi primena, jog po pirmadienį įvykusio protesto organizatorių ir Seimo pirmininkės Viktorijos Čmilytės-Nielsen susitikimo, buvo paviešintas visas sąrašas reikalavimų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1488)