Tačiau, neoficialiomis DELFI žiniomis, sąraše turėtų būti įrašytas legendinis krepšininkas Šarūnas Marčiulionis. Šios žinios R. Karbauskis nepaneigė, bet ir nepatvirtino.

„Viską sužinosite arba nesužinosite po mūsų Tarybos posėdžio, nes sąrašą tvirtinsime Tarybos posėdyje, – teigė R. Karbauskis. – Dabar nei paneigti, nei patvirtinti nieko negaliu, nes sąrašo nėra.“

Jo teigimu, yra tik vienas asmuo, kuris buvo patvirtintas „valstiečių“ suvažiavime. Tai - Bronis Ropė.

„Daugiau nieko apie tai šnekėti negaliu“, – teigė R. Karbauskis ir teigė, kad iki patvirtinimo sklandančią informaciją galima vadinti tik gandais.

„Jūsų įvardyto žmogaus gali nebūti sąraše, nes gali nepatvirtinti, – teigė „valstiečių“ lyderis. – Galiu daug pavardžių įvardyti, ko aš noriu ir kaip man atrodo, bet dar nėra sprendimo.“

LVŽS sudarys 22 kandidatų sąrašą – tai maksimalus skaičius, kurį galima pateikti.

Rinkimai į Europos parlamentą vyks gegužės 26 dieną.

DELFI penktadienį su Š. Marčiulioniu susisiekti nepavyko.

Neoficialiomis DELFI žiniomis, sąraše turėtų būti ir „valstiečių“ frakcijos koalicijos partnerių pavardžių, tačiau Lietuvos socialdemokratų darbo frakcijos pirmininkas Gediminas Kirkilas DELFI teigė, kad jie sudarys atskirą sąrašą. Jo teigimu, sąrašas turėtų būti pateiktas kitą savaitę.

Legendinis krepšininkas nuo 1981 m. rungtyniavo Vilniaus „Statybos“ komandoje, vėliau aštuonerius metus žaidė NBA, kartu su Lietuvos nacionaline rinktine dalyvavo Barselonos olimpinėse varžybose, Europos čempionate, Atlantos olimpiadoje.

1987 m. baigė žurnalistikos studijas Vilniaus universitete.

Š. Marčiulionis pirmasis Lietuvoje atidarė privačią krepšinio mokyklą, ilgą laiką buvo LKL prezidentas, FIBA Europe valdybos narys, NEBL komisaras. 1999 m. jam buvo suteiktas nepaprastojo ir įgaliotojo ministro prie Jungtinių Valstijų ambasados Lietuvoje diplomatinis rangas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (575)