Visuomeninis judėjimas „Už Šiaulius“ V. Simuliką Vyriausiojoje rinkimų komisijoje (VRK) užregistravo kaip savarankišką politinės kampanijos dalyvį pavadinimu Visuomeninis rinkimų komitetas Valerijaus Simuliko judėjimas „Už Šiaulius“.

„Esu dėkingas kolegoms už parodytą man pasitikėjimą, iškeliant kandidatu į Šiaulių merus. Jau keturiolika metų esu šiauliečių atstovas Lietuvos Seime. Kartu su jais išsprendėme daug aktualių Šiaulių miestui problemų. Todėl tikiu, kad tapęs miesto meru ir bendradarbiaudamas su Šiaulių miesto bendruomene galėčiau būti naudingas ir Šiauliams. Norėčiau iš karto patikinti, kad mano dalyvavimas rinkimuose – ne dėl dalyvavimo. Sulaukęs šiauliečių palaikymo, paliksiu darbą parlamente ir mielai, su visa atsakomybe, imsiuosi gimtojo miesto mero darbo“, – patikino V. Simulikas.

Visuomeninis rinkimų komitetas Valerijaus Simuliko judėjimas „Už Šiaulius“ taip pat iškėlė 62 kandidatų sąrašą į Šiaulių miesto savivaldybės tarybą. Sąraše – daug kompetentingų įvairių sričių specialistų, gerai žinomų šiauliečių.

Visuomeninio rinkimų komiteto Valerijaus Simuliko judėjimas „Už Šiaulius“ lyderis, Seimo narys V. Simulikas mano, jog žmonės turi teisę patys rinkimuose pasirinkti, už ką balsuoti.

„Visuomenės nuomonės tyrimai rodo, kad Lietuvos gyventojai bene mažiausiai iš visų institucijų pasitiki politinėmis partijomis. Mes esame nuo partijų nepriklausomi kandidatai, kuriuos vienija bendras tikslas – Šiaulius paversti gražiu, jaukiu, turtingu miestu, kuriame būtų gera gyventi ir mums patiems, mūsų vaikams ir tėvams“, – sako V. Simulikas.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (88)