„Popiet, apie 13 valandą, vykome namo iš Antrosios Melnragės ir įstrigome į automobilių spūstį: kelionė iki centro truko apie valandą, automobilių kamščiai – kelių kilometrų. Pasijutome lyg vasaros įkarštyje, tiek žmonių seniai nesame regėję“, – DELFI pasakoja klaipėdietis Mindaugas, sekmadienį laiką leidęs su šeima pajūryje.

Anot jo, spūstys nuotaikos nesugadino.

„Pasigrožėjome pasakiškais vaizdais prie jūros, saulė, grynas oras – kas gali būti geriau? Juk sekmadienis – niekur skubėti nereikia, o laiką leisti su šeima automobilių spūstyje – ne taip ir nuobodu. Su žmona ramiai apsitarėme kitos savaitės darbus ir planus“, – šyptelėjo klaipėdietis.

Vakarop prie jūros sutikti klaipėdiečiai ir miesto svečiai sakė, kad tokiu puikiu oru sėdėti namuose – būtų tarsi nusikaltimas.

„Pažiūrėkite, koks saulėlydis ir pasakiški gamtos vaizdai“, – kalbėjo sekmadienio pavakarę prie jūros sutikti poilsiautojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją