Pajūrio krašte vietomis iškris ir smarkus lietus, ten taip pat galima ir perkūnija. Diena nusimato labai vėjuota. Pūs pietvakarių, vakarų krypties 9–14 m/s vėjas. Tačiau didžiojoje šalies dalyje vėjo sustiprėjimai sieks ir 15–20 m/s. Ramiausias bus rytinis pakraštys, bet ir ten vėjo gūsiai gali pasiekti 18 m/s. Labiausiai vėjo saugotis reikėtų pajūryje, ten vėjas sustiprės net iki 23 m/s. Oras jau po truputį ims vėsti. Dieną visoje šalyje sušils iki 15–20 laipsnių.

Sekmadienio naktis jau šiek tiek ramesnė. Vakariniai rajonai tik vietomis sulauks trumpo lietaus. O stipresnis vėjas išsilaikys tik pajūryje, ten gūsiai pasieks 15–18 m/s. Likusioje šalies dalyje vyraus vakarinių krypčių 8–13 m/s vėjas. Oras atvės net iki 4–9 laipsnių. Pajūris bus kiek šiltesnis, ten išsilaikys 10–13 laipsnių šiluma.

Paskutinę savaitės dieną lietaus taip pat sulauks tik vakarinis pakraštys. Pūs vidutinio stiprumo vakarinių krypčių vėjas. Temperatūra pasiskirstys tarp 13–17 laipsnių šilumos.

Kita savaitė prasidės ramesniais ir giedresniais orais. Tačiau aukšto slėgio įtaka lems, kad oras tikrai atvės. Pirmadienio naktį daugelyje rajonų numatomos šalnos.