Daugelyje rajonų bus debesuota su pragiedruliais, tik vietomis centrinėje šalies dalyje bus daugiau giedro dangaus. Vakarinis pakraštys sulauks trumpo ir nesmarkaus lietaus. Rytų Lietuvoje taip pat daugiausia vyraus trumpas lietus, tačiau vietomis jis gali užsitęsti ir ilgiau.

Dienos metu pūs vidutinio stiprumo, besikeičiančios krypties, 4–9 m/s vėjas. Temperatūra šalyje pasiskirstys gana įvairiai. Oras daugelyje rajonų šils iki 20–24 laipsnių, vidurio Lietuvoje vietomis gali pasiekti ir 25 laipsnius šilumos. Pajūrio regionas bus kiek vėsesnis, ten oras sušils tik iki 17–19 laipsnių.

Penktadienio naktį tęsis gana lietingi orai. Daugiausia lietaus klius Rytų ir Vidurio Lietuvai. Kai kur gali palyti smarkiai ir su perkūnija. Pūs besikeičiančios krypties, vidutinio stiprumo vėjas. Oras naktį atvės iki 12–17 laipsnių.

Penktadienio dieną taip pat daug kur trumpai palis, o kai kur ir smarkiai. Vietomis nugriaudės perkūnija. Vėjas besikeičiančios krypties, 5–10 m/s. Oro temperatūra išliks panaši, pasiskirstys tarp 20 ir 25 laipsnių šilumos.

Savaitgalį didelių orų permainų nenusimato. Išliks lietingi orai, o temperatūra gana panaši. Naktį termometro stulpelis neturėtų nukristi žemiau 13 laipsnių atžymos, o dieną neįkais daugiau nei 25 laipsniai.