„Vakar Europos parlamento narys Petras Gražulis buvo užpultas ir sumuštas Rietavo turguje. Šiandien po patirtų sužalojimų Petro Gražulio sveikata pablogėjo, paaiškėjo, kad jam nuskeltas dantis. Yra pagrindo manyti, kad užpuolikas susijęs su politinių konkurentų komandos nariais’’, – teigiama išplatintame pranešime.

Kaip rašoma, incidentas įvyko, kaip P. Gražulis, dalijo agitacinę medžiagą, o netoliese buvo konkurentų kandidatas Tomas Domarkas, iškeltas partijos „Nemuno aušra“, jis taip pat kartu su kitais asmenimis dalino agitacinę medžiagą. Vėliau vienas iš jų priėjo prie P. Gražulio automobilio ir, smogęs politikui, greitai pasišalino iš įvykio vietos.

„Nemuno aušros“ kandidatas: tą padarė nepažįstamas žmogus

Reaguodamas į viešojoje erdvėje pasirodžiusią informaciją, „Nemuno aušros“ kandidatas Plungės-Rietavo vienmandatėje Tomas Domarkas sako, jog P. Gražuliui trenkė praeivis, o ne jo komandos narys. „Jis meluoja, gaila, kad žmogus elgiasi šitaip neetiškai.

Mes stovėjome, dalinome reklamą, pribėgo vienas turginis ir liepė pritildyti muziką. Aš jam pasakiau, kad ne mes leidžiame. Tada jis pribėgo prie Petro, matyt, jis kažką pasakė, o tas paleido rankas. Nepažįstu to žmogaus ir nežinau, kas jis toks“, – tikino T. Domarkas. Savo ruožtu P. Gražulis neatsiima žodžių ir tvirtinta, jog tą padarė „Nemuno aušros“ narys.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)