Kadangi poilsiautojai sekmadienį negalėjo lepintis prie jūros, nes oro temperatūra nesiekė nė 20 laipsnių, o pro debesis saulė nesirodė, žmonės kuo anksčiau išsirengė kelionei namo į kitus Lietuvos miestus.

Todėl įprastai karštaisiais savaitgaliais susidarančių eilių prie keltų, persikelti iš Kuršių nerijos į Klaipėdą, nebuvo.

„Apie 14 val. buvo toks momentas, kad susidarė ilgesnė eilė – patekti į keltus laukė maždaug kilometrų ilgio automobilių kolona. Ir viskas, daugiau jokių eilių“, – tikino „Smiltynės perkėlos“ keltuose dirbantys žmonės.

Pavakare, apie 16 val., eilių visai nebuvo. Persikelti į Kuršių neriją laukė net daugiau automobilių nei grįžtančiųjų į Klaipėdą.

Visą dieną automobilius ir keleivius kėlė trys keltai, kurie dirbo be grafiko. „Kasdien taip dirbame, nes jau sezonas“, – teigė pašnekovai.

Jų žodžiais, nemažai žmonių, kurie į Kuršių neriją nuvyko šeštadienį, tą pačią dieną iš jos grįžo. „Preliminariai galiu pasakyti, kad šeštadienį buvo apie trečdalis automobilių, kurie kėlėsi ir į priekį, ir atgal. Formuojasi toks vienos dienos poilsiautojų Kuršių nerijoje kontingentas“, – teigė „Smiltynės perkėlos“ darbuotojai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (103)