„Apie švelnumą, pasididžiavimą, meilę ir pyktį“, – socialiniame tinkle „X“ publikuodama namuose besigydančio L. Volkovo nuotrauką, kurioje jis sėdi prie kompiuterio, rašė jo žmona Ana Biriukova.

„Čia aš su meile ir siaubu žvelgiu į 500+ jūsų žinučių, kupinų meilės, rūpesčio ir nerimo. Į kiekvieną iš jų labai noriu atsakyti, bet kaip tai padaryti viena ranka...“, – atsakė L. Volkovas bei svarstė apie galimybę naudotis balso pranešimais.


Rusijos opozicionierius buvo užpultas apie 22 val. Antakalnio seniūnijoje, Žuvėdrų gatvėje, kai atvyko į namo kiemą automobiliu atvykusį Rusijos pilietį.

Į pranešimą apie Vilniuje užpultą ir sužalotą Rusijos pilietį reagavo gausios policijos pajėgos, buvo iškviesti „Aro“ ir specialiosios paskirties pareigūnai. Sulaikyti įtariamųjų kol kas nepavyko, keliamos versijos, bus tiriamas nusikaltimas, pasak jo, viena iš versijų – užpuolimas gali būti susijęs su politine nukentėjusiojo veikla.

Po suteiktos medicinos pagalbos ligoninėje nukentėjusysis gydomas ambulatoriškai.

Rusijos opozicijos atstovas sako, kad specialiu plaktuku namo kieme žmogus jam smogė apie 15 kartų į koją ir sulaužė ranką. Įvykį jis pavadino „tipišku banditišku sveikinimu nuo Putino iš banditų Peterburgo“.

Policija atlieka ikiteisminį tyrimą dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

L. Volkovas iš Rusijos pasitraukė kilus arešto grėsmei. Šiuo metu L. Volkovas gyvena Lietuvoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)